Taller: Elaboração de produtos gastronómicos de excelência

A partir de Martes, 17. Xaneiro 2012 -  16:00
Para Venres, 20. Xaneiro 2012 - 20:30

taller embutidosTotalmente práctico;  produciranse de maneira artesanal embutidos típicos da zona (chourizos, salchichóns, androllas e botelos), empregando carnes de porco caseiro da zona e de porco celta. Durante o último día, dous produtores en activo da zona mantendrán unha charla-coloquio cos asistentes do taller na que contarán cómo foi e segue sendo a súa experiencia profesional no sector da elaboración de embutidos artesanais.

Programa

Ficha de Inscripción

Localización : Aula CeMIT, Edificio Multiusos del Ayuntamiento de O Barco
O Barco de Valdeorras
España

Retorno

ACTUALIDADES

CALENDARIO

Xaneiro 2012
L M X J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

guia 230x200

Logotipo del POCTEP Logotipo de los fondos FEDER de la Unión Europea  Logotipo del Concello O Barco de Valdeorras Logotipo del Concello de Sarriá  barcelosx800  Logotipo Eixo Atlántico  Logotipo de la Diputación de Ourense